Gillar

Gillar då man ska plugga till prov och då har man inga papper hemma, bra jobbat Jennifer!

Slödag

Igår till idag så sov Sofia över hära, vi såg på film och pratade. Jag hade jätte trevligt, behövde verkligen få prata med någon!
Idag är det ju morsdag så vi ska firma mamma och sen ska vi fara till farmor, ska även hinna en sväng till stallet och motionera pallan.
Skriver mera ikväll, hooojjjjjjj

Stan

asfin bild jaoooow
Nu så far jag till stan med Sofia, vi hörs när jag kommer hem !:)

Dåligt härvaa?

Har inte varit duktig på att blogga, men har så  mycket i skolan justnu. Känns som att mitt liv endast består av plugg justnu, så jag har inte någonting roligt att skriva om.
Efter skolan idag for jag till Pamela, var inte ett bra ridpass, jag red inte alls bra och allt gick bara jätte dåligt hon testade mej och jag höll på att flyga av..
Ska rida henne på Fredag och Söndag, hoppas att dom ridpassen går bra iallafall!
Nu ska jag plugga har prov imorgon.

20 Maj

Min nya bästavänn, var med honnom varje dag i Grekland vi besteg ett berg tillsamans också, saknar honom!
Blev att jag var med Hanna&Sofia idag, vi såg på pretty little liars. När dom for hem så fortsatte jag att se på den, nu ska jag sätta mej och plugga för klockan 9 börjar bigbrother!


2 bilder



Hemma!!

Jag kom hem igår klockan halv 7, direkt då jag kom hem så for jag till Sofia och efter det så for vi till Amina och var med hon&några fler. Var inte där så jätte länge för jag var så trött, hehe.
Imorse vaknade jag kvart över 9 och har bara sett på tv sen dess. Idag ska jag bara plugga, riktigt trevligt liv jag har jotack jagvet.

fina hörlurar

Just nu.

gammalbild

Har just varit ute på en springtur i det härliga vädret,nu funderar jag på att lägga mig i solstolen och läsa en bok.

jeeeeppp

Sitter i sängen och tittar på big brother just nu. Snart ska jag äta hamburgare med pappa. På lördag eller söndag kommer Jennifer hem från Grekland! :D
Oredigerad bild från igår.

hahah


förresten

www.sofiadanielssons.blogg.se

har ingen roligare bild just nu

En bild på min fruktsallad som jag förresten ska äta upp nu.
For ut på en springtur nyss,fast jag inte hade tänkt det men. Nu ska jag äta sen duscha. Ska lägga mig tidigt ikväll och imorgon ska jag göra smoothie till frukost! Det är sååå gott!
Bloggar mer imorgon,puussss.

14maj

Nu sitter jag och lyssnar på musik,snart tänkte jag fara ut och springa. Sen ska jag äta en fruktsallad som jag gjorde direkt jag kom hem från skolan.

älskling

JAG SAKNAR MIN FINA JENNIFER!


Trevligt

Ligger justnu vid poolen, vi steg upp halv 8 imorse för att vi skulle bestiga ett berg. Var roligt då man komme upp men att gå upp och ner var det jobbigaste som jag gjort... Krille har fått halsfluss och öron inflammation så jag tror inte att han är så nöjd,haha..
Igår

soffan

Kommer blogga här lite då och då när jennfah är på grekland.
Kolla in min blogg så länge: www.sofiadanielssons.blogg.se
/soffstahthebadboy

Rhodos

Imorse så for vi två till Luleå, vi kom fram vid 4 och väntade på planet till klockan 6.. Vi har nyss stigit på planet och jag fick veta att vi hade internet så jag kommer nog lägga upp några bilder från flyget idag. Nu ska jag sova, sovde bara 3timmar inatt..

Nu far jag till Grekland, hejdå!

Nu sticker jag iväg till Greklandd Sofia sköter bloggen medans jag är borta, ha det trevligt här hemma för jag ska ha det riktigt skojj i Grekland, hejdå!♥

.

Jag vet att min blogg är jätte tråkig nu, men har bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om, någon som har tips?

Tränat

skärpan♥
Vid 6 så for jag och tränade med Frida, var jätte trevligt blir alltid mycket roligare då man tränar med någon annan än bara själv.
På Onsdag så ska Sofia fota mig, kanske att jag hinner göra en ny design innan jag far? Ni får se.
Nu ska jag plugga spanska så skriver jag kanske mer ikväll eller imorgon!

trött

image description
Idag så har jag gått runt i pyjamas hela dagen. Har inte orkat att klä på mej, hehe.. Har även hunnit packa ner lite grejor som jag ska ha med mej till Grekland. Far ju på lördag klockan 2 på natten, känner mej inte så jätte taggad att fara så tidigt, haha.
Nu ska jag plugga har 3prov i veckan som jag vill klara så att jag inte har något prov när jag kommer hem. Tjaaaooowweeeeebeeerr

bäst

Ikväll så har jag varit ute och ätit och sett på bio med min morbror, hade jätte trevligt det måste göras om!
Imorgon så ska jag ta en lång sovmorgon, plugga och kanske färga mammas hår?
Nu ska jag se klart på bigbrother sen ska jag sova, godnatt.

Fota

Ska snart fara till skolan, har spanska prov som jag inte kan någonting av.. Efter skolan så kommer jag fara hem och plugga har flera prov i veckan och nästa vecka.. Fara iallafall till Grekland nästa lärdag!
Men nu ska jag gå och borsta tänderna så skriver jag mera sen, hejdåååå