Idiot

Mitt liv har sett ut som de gjort den senaste vecka, åkte på hjärnskakning förra onsdagen och igår åkte jag och mamma upp på akuten, där sa dem att jag har haft hjärnskakning och att jag nu har någon inflammation i nacken så de är därför jag har så ont i huvet. Jag stannade även hemma från skolan idag för vi kom hem jätte sent igår, vet inte om jag ska på skolan imorgon då jag har jätte ont i huvet nu men ska knapra i mig tabletter och lägga mig nu så får jag hoppas på att de blir bättre imorgon, godnatt till alla fina därute!


Så jävla less på allt.

.


1 år

1 år sedan sist och jag saknar dig♥
 

26Januari

Min dag har rullat på bra, vaknade vid 7 imorse och vid halv 8 fara till stallet för att göra allt klar dära och motionera av en pigg ponny som gjorde lite bocksprång, haha sötpoan. Sen så for jag  hem och duschade för att senare stressa upp till stan och få sminkning, blev där i typ 1timme. Senare for vi till farmor och farfar för att äta dära och fira farmor som fyller år idag! 
Efter att vi varit hos dem så for jag upp till stan igen med Sofia och Hanna för att se på bio, efter bion så for vi till hanna och jag kom hem för ett tag sen. Har haft en bra dag och imorgon så ska det bli sovmorgon för mig har jag bestämt!

Weehåå


min kära lilla ponny

Sofia som tagit bilderna, så att kika in på hennes blogg!

Uncover

Känner att jag inte alls varit så aktiv här, har helt enkelt haft för mycket för mig för att få hinna sitta vid datorn.
Under tiden som jag varit borta så har jag antingen varit i stallet, pluggat eller varit med kompisar. Låg även sjuk en hel vecka så jag bara låg och sov och ingenting kul hände i mitt liv.
Sofia har även fotat vintriga bilder på mig och Pamela, men Pamela var inte alls sugen på att bli fotat så vi fick bara några få bilder som vart bra, men vad säger man hon är ju ett sto som vet vad  hon vill. Ni kan få se några bilder i nästa inlägg!
I onsdags så han jag även med och slå huvudet när vi åkte skidor, mamma tvingade mig att fara hem  då hon var jätte orolig att jag hade fått en hjärnskakning, vi for då inte och kolla upp det då jag inte orkade med det.
Igår så var vi lediga och min dag bestog av sovmorgon för att senare fara till stallet, när jag kom hem därifrån så pluggade jag till engelskan och no-provet.

Såhär ser typ mina dagar ut, inte så intressant då de mest består av pluggplugg&plugg! Ikväll kommer brudarna hit och imorgon så ska jag till stallet och släppa ut hästarna och göra pamela för att sedan stressa upp till stan och vara där 10 för sminkning, senare blir det att titta på Krilles match, efter det blir de att gratta farmor som fyller år och senare fara upp till stan igen och se på bio med mina 2 fina, kommer alltså ha ett fullspeckat schema imorgon och det känns faktist skönt,haha.
ett smakprov, resten kommer lite senare. www.sofiadanielssons.blogg.se
 

Cool


Feber

Justnu ligger jag hemma och har jätte hög feber.. Kände imorse när jag skulle stiga upp ur sägen att jag var jätte yr och när jag började gå så kunde jag inte hålla balansen, fick sedan se att febertermometern stod på 38,7, och den stiger bara mer och mer.. Så idag har jag bara legat och sovit.
Imorgon så skulle jag egentligen ha tagit Pamela men eftersom att jag har hög feber nu så tror jag inte att det blir nått, kanske att jag far förbi och pussar lite på min stjärna för Krille har match, men får se vad jag orkar!


Nyår

tog denna pic från Moas blogg!!
Nyårsafton tillbringade jag med mina fina vänner, hade jätte trevligt! Bilder kommer komma upp senare. Jag har egentligen inga speciella löften utan ja ska bara leva  livet, haha.
Idag så for jag iallafall upp till 360 och tränade. Senare på dagen så fick jag veta att jag skulle till Pamela så då for jag dit och gjorde stallet och logerade henne, gick riktigt bra! Är också riktigt kul att kunna stå nere på marken och se hur hästarna arbetar. 
Nu ska jag sova och imorgon så kommer nog dagen bli kanoners, ska försöka få med Krille upp till stan på dagen (kommer aldrig hända) och på kvällen så ska jag vara med några fina, ska även försöka slinka in stallet där nånstans.
Vi hörs nån dag!