Barnvakt

Vaknade vid 11 imorse och kände mig hur pigg som helst! Jag och Krille tog en pw upp till farmor och farfar och åt där, sen skjutsade farmor mig till stallet.
Pamela var hur pigg som helst!! Direkt man tog tyglarna så sprang hon, ovanligt att hon är så, haha. Men hon var iallafall hur svettig som helst efter ridpasset.
Vid 5-tiden kom Wilma och jag var barnvakt till henne ikväll då Maja och Micke var på någonting annat, men det var så mysigt att få rå om henne. Vi har sett på film, spelat fotboll, målat naglarna, och spelat spel. Även dom andra grannbarnen kom över en stund!
Nu ska jag sova för imorgon så står det hoppträning på schemat för Pamsan❤


Sha

Blev hemma från skolan idag, har feber och ont i kroppen.
Imorgon är vi lediga och på dagen så ska jag bara ta det lugnt och på kvällen så agerar jag barnvakt till Wilma❤
Nu ska jag sova ett tag Och sen se på film,myyys!


Sjuk

Skolan gick ganska fort idag, och gympan ägde! Efter skolan for jag hem och började må jätte dåligt har har feber nu, den bara stiger.. Men ska ändå försöka fara till skolan imorgon och göra bort provet iallafall.


Föreläsning

Idag vid 5 åkte jag mamma och Katta till Kåge för att lyssna på föreläsning, den var 2h lång men väldigt lärorik!
Pamela fick alltså stå idag men ska få gå ganska hårt i veckan, mycket hoppning/markarbete.
Imorgon börjar vi 8 och slutar 2, efter skolan ska jag plugga och även till Pamela.
Nu ska jag sova, godnatt!


Mums

Fick Inge bra alls att tvätta tjurponnyn idag, hon stegrade sparkade och höll på, blir så himla less på henne!! Båda två vart sura på varandra men jag spolade klart och schamponerade henne och efter det så fick hon gå ut i hagen, direkt då hon kommer ut så rullar hon sig, skitig ponny igen.. Men mamma var så snäll så att hon gick ut och borstade henne.
Imorgon är det iallafall skola, stall och sen plugg. Har svenska prov på torsdag och jag kan typ ingenting, bra jobbat jennfah. Nu ska jag sova skriver mera senare, godnatt!


Myskväll

Igår så lagade jag tre-rätters till Hanna och Sofia, blev riktigt gott faktiskt! Somnade vid halv 1 tiden och vaknade halv 10 imorse och sedan dess så har jag legat ute och solat. Nu ska jag dra iväg mot stallet och rida ponnyn efter det så ska hon duschas, kommer att ha en tjurig häst efter mig då det är klart, haha..


Hårt

Skolan idag gick ganska snabbt, fick sluta tidigare och det klagar jag inte alls för! Efter skolan så drog jag iväg till Pamela och när jag kom hem därifrån så har jag gjort iordning lite saker till imorgon då jag bjuder Hanna och Sofia på tre-rätters, blir jätte mysigt.
Nu ska jag och mamma se film och sen så ska jag sova, är så himla skönt att få sova ut, har inte fått göra det på 3 veckor.. Vi hörs imorgon,puss!


Jag tror jag förlorat den finaste människan i mitt liv till någon annan.

Ännu en skoldag avklarad, räknar bara ner till lov nu. Längtar hur mycket som helst!
Har inte bloggat här på ett tag men tiden har inte funnits till att sitta vid datorn,tyvärr. Men dagarna har iallafall rullat på som vanligt,skola, stall och sen sova. Längtar till helgen då jag får sova ut! På lördag skulle även jag,Hanna och Sofia laga mat och ha myskväll så det blir jätte trevligt!
Nästa vecka är det skola måndag-torsdag och sen ledig fredag, jätte skönt!! Nu ska jag avrunda här och göra om lite på mitt rum! Skriver mer i helgen, puss!


Trött

Efter en långhelg med mycket hästar och vakna tidigt så ska jag nu tenig en tidig kväll. 
Min helg har iallafall varit jätte kul, jobbat på tävlingarna, tittat och agerat hästskötare! Längtar faktist till att få börja tävla,haha. 
Nu ska jag planera Pamelas schema denna vecka och sen sova, godnatt.

Godnatt


Tidigt

Tidig morgon, vaknade runt 9 käkade frukost och for sen upp till ridklubben där jag sitter nu och väntar på att nästa klass ska börja. 
Senare så far jag till andra stallet och fixar allt där, sen hem och sova, haha, är hur trött som helst!! Men ikväll blir det nog att vara med någon. 

Srk


Steg upp halv 9 imorse för att vid 9 fara till stallet, var där till halv 1. När jag kom hem så fick jag slänga i mig maten förr att åka upp till ridhuset och jobba på tävlingen där, jobbade i 2 timmar och var iskall och blöt. Efter att jag jobbat så for vi upp till Royal och köpte ett regntäcke till Pamela och även en grimma+grimmskaft. 
Nu så myser jag med de bästa tjejerna och ska göra det ikväll.

Pamela

Hopptränade med Pamela idag,gick hur bra som helst! Har inte gjort någonting sen jag kom hem, och kommer nog inte göra så mycket mer heller!
Imorgon ska jag fara till Pamela på morgonen och sen upp till stan för att köpa ett nytt regntäcke till henne eftersom hennes är helt förstört, efter att vi köpt täcke så ska jag upp till ridhuset för att se tävlingarna och kanske jobba. På kvällen så ska jag kanske vara med Sofia, och hon är något saknad!!


.

Blir hemma från skolan imorgon då jag har spytt idag. Är verkligen jätte ledsen för att jag missade valborgs igår och låg och tjurade hemma, hatar att vara magsjuk!! Men jag sov typ hela kvällen vaknade bara när mamma och pappa kom hem, dem är ju inte alls så smidiga utan började ropa på mig direkt dem kom hem,haha tur dem är gulliga iallafall!!
 
Ska skriva om konserten och utlandet snart, tror det blir imorgon men det beror på ifall min dator vill samarbeta den har ju bara stängt av sig direkt jag startat den.. Men ska försöka få igång den!!
 
I helgen står det bara stall i min kalender och det känns skönt, egentid. Måse även upp till stan en snabbis, skulle egentligen upp på fredag med Sofia, men då jag var tvungen att ta höstarna så vet jag inte om jag hinner, så får nog ta det på Lördag, måse iallafall upp för min vårjacka har hamnat på soptippen och jag behöver verkligen en ny. Nu ska jag sova,godnatt!