20:09

-

@JenniferBerglund
Idag på skolan så har vi cyklat runt till allas hus, vi var i yttre och inre. Vi cyklade typ drygt 3timmar. sen efter det så hadde jag teknig och slutade 2 så en helt okej dag! tror jag kör på en bildbomb imorron! Men nu ska jag se på true talent!

Jag har inte varit duktig på att blogga...:(

-

@JenniferBerglund

vaknade typp nyss nee det gjorde jag inte vaknade 7;) och väntar på att cornelia ska komma för hon ska låna en cyken av mej för vi ska cykla typ hela förmiddan, vi ska cykla till alla i vår klass! nee men nu ska jag dra och göra mej iordning hejdå!!

btw så har jag fått 800 mejl på msn så tagga att läsa dem, noooot!--


NeversayNever

-

@JenniferBerglund
Varit sjuk idag.. så jag har legat i soffan tyå hela dan;]
Men jaa nu har jag inget vettigt att göra så hejdå!


Jag saknar dig

Ojdå vad hände med min updatering som skulle vara så bra?
Jaa men dem här dagarna har jag varit med kompisar, varit i arvidsjaour, sett på bio.
Bion var riktigt bra, såg "Jag saknar dig" började gråta flera gånger tror soffan skämdes över mej lite...:/
Tycker alla ska gå och se den... men nu måste jag ju gå och se på bilar2 med soffan också.. vi hade lite fight där om vad vi skulle se... Men jag vann ju.. hosthost.


 
sångarn är inte så ful;]<3

Faill

Mamma lovade pappa min mat imorse... Så jaa just nu ser livet ut som om att jag kommer att få svälta!... Jaa tack för att jag fick känna alla HEJDÅ...
Allt kan ju typ allvarlligt gå fel idag har ingen mat+det regnar ute...= det är sista sommarlovs veckan..:[ men  jaa det är bara att ta nya tag ilivet;] funderar starkt på att gå och lägga mej... tror jag ska göra det!


Badat!

Udag så har jag badat i linneas pool, trevligt trevligt!! vart inte att jag for till molly idag ska dit imorron ist!;] Så nu ska jag gå och lägga mej så jag kommer upp imorgon;]

Frida,Sofia och Linnéa

Kvällen har spenderats med dessa b-rudar;] Jätte kul hadde vi!! mycke skratt och spill, haha;] vi spela kort såg film och jaa hadde allmänt kul!! Men imorgon ska jag typ upp vid 9för vid 10ska jag fara och titta på när dem rider molly!!:D

1

1


Nu äre fixat!!

Nu har jag fixat designen alldeles själv!!! känner mej ganska så stolt haha;] nee men den vart väll inte så fin men den får duga... jaa men jag har ju haft träningsläger denna vecka men jag hann bara vara där dem 3första dagarna för jag blev sjuk dem 2sistadagarna, men nu är  jag frisk!!!Kommer att börja blogga ganska mycket nu för sommarlovet är ju typ slut och skolan börjar såå ja jag satsar på att blogga mer nu när de är vinter!!!
headern;]

Jennifer-Fail

-

Jaa hahaha jag råkade ta bort bloggen för det hände nåt med datorn... Men nu är den tillbaka! Och den kommer bli bättre!!

Just nu sitter jag och ser på disney chanel, jaa jag vet att jag är tuff så du behöver inte säga nåt!;] Men just nu så är det pissväder (har varit hela dan) ute.. Nästa vecka så har jag träningsläger på stallet:D Så det blir ju kul!! sen efter det så ska jag kanske fara och provrida molly igen!!! men nu ska jag rusta upp bloggen igen...  så jag ska gå hejdå!!

Välkommen till min nya blogg!