Nita allt.

Dagen började med att Sofia ringde och väckte mig, sen 10 minuter efter det så ringer mamma och säger att jag måste skynda mig upp och fara till stallet. Så jag for ut och red med Ancha. När jag kom hem så var jag tvungen att skynda mig in i duschen för att sedan fara upp till stan med Sofia och Hanna och äta, vi for sen tillbaka till mig och då kom några till, har haft jättemysigt!
Nu ska jag sussa för jag ska upp tidigt imorgon och fara till stallet sedan då jag är klar där så hämtar vi upp Sofia för att gymma, blir jättebra!


Jag blev rädd.

Imorse for jag till stallet och red ponnyn,hon är helt galen justnu och går knappt att rida.. Men imorgon så skulle Charlie hjälpa mig med henne så jag får hoppas på att det blir bättre! 
Vid 4-tiden så for vi till Magnus och såg hockeyn och åt, riktigt mysigt! Sen så kom Sofia hit och vi gjorde inget speciellt. Nu ska jag snart gå och lägg mig, det är ju även min fördelsedag idag eftersom klockan har ju slagit 20 minuter över 12. 

Twilight

När jag och mamma satt och åt hos farmor så kom vi på att vi inte sett den senaste twilight filmen så 25 minuter innan filmen börjar så åker jag och mamma upp till stan och fixar biljetter, vi var där 10 minuter innan filmen började också, det kan man ändå kalla för bra tajmning, haha! Nej men nu ska jag göra mig redo för sängen för det blir en tidig morgon imorgon för då bär det av till stallet och trimma lite dressyr på ponnyn!


Frukost

Sitter och äter frukost justnu, i eftermiddag så far jag och familjen till farmor och farfar och äter julbord. Det blir nog jätte mysigt!
Vi hörs senare. Kram!


frånvarande

 Har inte bloggat på jätte länge men har känt att jag inte har haft lust och har haft otroligt mycket i skolan och stallet! Men nu ska jag ta tag i det igen.
 
Idag är det julafton och min dag började med panik, tog på mig min klänning och så jag skulle dra upp dragkedjan så går klänningen sönder, det slutar med att jag och mamma står och skriker på varandra,hehe.. Men det var bara att ta av sig kläningen och komma på någonting annat, men det slutade bra iallafall! Mamma ska ringa till Nelly och be om pengarna tillbaka för klänningen var inte direkt billig och jag hade aldrig haft på mig den.. 
Dagen slutade iallafall perfekt fick typ hela min önskelista. En Iphone5,spotify,presentkort och en massa mera!
Nu så kommer jag bara vänta på min födelsedag som är om några dagar. 
Nu ska jag sova, vi hörs kanske imorgon? KYSS

9/12-12

Idag så har jag pluggat, skulle egentligen varit med Sofia ikväll men hon orkade inte så då ska jag snart sätta på en film och mysa med mig själv.
Förövrigt så suger livet just nu, känner mig rastlös för att jag typ inte kan göra någonting. Men imorgon så kommer jag troligtvis sätta mig upp på hästryggen sedan "olyckan", jag längtar riktigt mycket, men jag kommer att ta det i min egna takt då jag inte är helt säker på hur min hand kommer att vara, jag hoppas på att den vill sammarbeta med mig!
Nu ska jag kika på film sen ska jag nog sussa, behöver en tidigkväll och en bra start på nya veckan. Jag har 2 prov den här veckan, och jag hoppas att de är de sista på detta år!
 
♥världsbäst♥

Tävlar

Jag tävlar på www.nellieberntsson.se för att vinna hela min önskelista hos www.horze.se