Love life

När jag vaknade imorse så hade jag världens kramp i magen och det visade sig senare att jag har magsjuka.. Hade verkligen sett framemot kvällen med mina vänner, istället så har jag ett party med mig själv och colan, wihooo!!
Till och med mina föräldrar har övergett mig:((( känner mig väldigt ensam. Nu ska jag lägga mig under täcket och se på en film, hoppas att ni får en bättre Valborgs än mig!


Kommer

Uppdatering kommer, ska skriva om utlandsresa och justin bieber + en massa bilder!! Skriver då jag får till till datorn, måste sova igen alla förlorade timmar nu, godnatt!!


Bus

Ikväll blir det en lugn hemmakväll för mig, har så sjukt ont i kroppen.
For upp till ridhuset med Pamela idag, började med att rida dressyr och det gick jättejätte bra, hon var hur fin som helst!
sen skulle jag spola av henne, hon sparkade bakut, backade på mig, gick över mig osv.
Det stod flera människor där och Pamela skötte sig inte alls!! Men det som är kul är att folk känner igen henne, hon stoff på ridskolan för typ 6 år sedan!! 
Men efter alla händelser så slutade det bra, Ancha hjälpte mig och Pamela stod hur stilla som helst och vi fick spola henne utan några som helst problem. Så jag fick fara hem glad iallafall!! Men nu är jag hur slut som helst, en hel dag i stallet med bråkig ponny är inte hur lätt som helst, haha..
 

Myskväll

Var med några brudar ikväll, var tänkt att vi skulle starta en eld, men tyvärr så fick ingen upp någon eld, varken inne eller ute,haha. Ingen av oss skulle klarat oss så bra ute i vildmarkslivet, köp en fejk brasa så fixar sig allt!
Men vi hade trevligt ändå, kan även meddela att jag aldrig mer kommer äta en macmellow i hela mitt liv!!
Imorgon så stiger jag upp vid 9, för då blir det dags att dra upp ponnyn till ridhuset för att trimma dressyr, nu skall jag sova så jag orkar med morgondagen, godnatt.


Gånatt

Efter skolan idag så for jag och Sofia till konsum  och handlade mat, sedan drog vi vidare till mig för att laga middag. Hon for vid 7-tiden och sen dess så har jag inte gjort någonting. Ska snart lägga mig och se på en film och sedan lägga mig, imorgon är det sovmorgon och jag kan ej klaga!!!
 
 
 

Tånnniiiigtt

Ikväll så for mamma,pappa&krille till Magnus och Anne, dem åt middag och såg hockeyn där. Jag stannade hemma för min mage. Jag gjorde mig en sallad till middag och såg på massa filmer,mys❤
Dem kom hem vid 8-tiden, mamma hade varit och köpt choklad till mig,bästaste!!! Nu ser jag på film och ska strax sova.


14 april

Är nu hemkommen från utlandet, eller jag kom hem i torsdags.
I Fredags så for jag till skolan, var taggad på att träffa alla, fick mig ett varmt välkomnade och fy vad jag har saknat mina underbara vänner, nu är det bara Elsa som saknas i klassen..
På kvällen tog jag och Hanna och en promenad till Amina, och vi får senare vidare mot folkan och mötte upp Nelina för att senare fara på Moa och Cajsas disco, jag och Nelina var vilda partypinglor,HAHHA.
Igår gjorde jag ingenting var hemma och degade,såg på film sov,var riktigt skönt!! Idag så har jag hunnit att vara hos mina finaste ponny, och ska inte göra någonting mera idag, har sån jävla mensvärk magen krampar typ, ikväll blir det att se på hockeyn och ha värmedyna❤


.

Idag satt jag, min familj och anda familjer och åt på en restaurang. Det satt en familj bakom oss som hade två söner som kanske var 5 år och en lillasyster som var kanske 1. Plötsligt så gör pojken någonting med sin lillasyster, som jag inte är riktigt helt säker på vad han gör men det ser ut som att han stoppar mat i hennes mun, mamman blir skit arg och börjar skrika åt honom gick sedan fram och SLOG honom hårt på benet så att han stod och höll där hon slog honom ett bra tag och var nära att börja gråta, alla andra runtom i restaurangen börjar titta konstigt på mamman. Jag blir skit sur och känner att jag bara vill drämma till henne i ansiktet men gör inte det för det skulle jag aldrig våga.. Men man slår då förihelvete inte sin son som är 5 år gammal så att han nästan börjar grina. Människor som slår sina barn ska fan inte ha barn. Man har ALDRIG någon anledning till att slå sina barn, barnmisshandel kallas det om jag kollade rätt senast.


Semester

Har inte skrivit på flera veckor, men tiden har inte funnits till att skriva här. Jag går i 8 har prov, läxförhör och även en häst att ta hand om och skolan går först sen så prioriterar jag hellre att vara i stallet än att sitta vid datorn!
Men nu ska jag försöka hitta lite tid till bloggen också, jag tror min käre vän Sofia skulle fixa någon ny design till mig, så det är ju väldigt snällt av henne!!
Justnu så är jag i Teneriffa, har varit här sen i onsdags, vi åkte från Arlanda klockan tidigt på morgonen och var framme klockan 12 i Teneriffa,är hur jävla skönt som helst med värme och semester!! Även om jag inte kan påstå att vädret varit på vår sida.. Vi åker hemåt på onsdag och kommer landa vid 11-tiden på kvällen och ska sedan bila hem, så jag får även vara ledig på Tordagen. Men nu ska jag njuta och skriver när jag kommit hem till kylan.