SOMMARLOV!!


Sommarlov och gått ut grundskolan, så himla lycklig justnu!! Avslutningen var jättefin,men det var väldigt sorgligt att man splittras efter 4 år..
Fick ju även mina betyg och fick en schock då jag såg dem, haha, har höjt mina betyg i många ämnen så är jättejätte nöjd! 
Nu ska vi snart fara till några kompisar för att fika och senare ikväll så far alla nior på forsränning, sen imorgon så flyger vi till Stockholm och är där tills på måndag, kan man få en bättre start på lovet?

Kicks

 
Har behövt en ny foundation i typ över 1 månad, men har inte orkat att fara upp till stan för att köpa en ny, hehe. Men i Fredags så tog jag tag i saken så jag och mamma for upp till stan.
Jag har länge kört med Make up stores foundation men har inte varit helt nöjd med den så jag gick istället in på kicks för att köpa en ny från dem. Det bästa med dem är att dem har ett sånt stort utbud av smink produkter, dem har väldigt många märken all välja mellan vilket är ett stort +.                                                       
Jag fick hjälp av en jättegullig tjej som gav mig en hel sminking och en massa bra tips! Det som fick följa med mig hem blev en foundation från Dior och en primer från kicks egna sortiment. Har inte testat några av produkterna innan, men jag blev nöjd över resultatet efter att tjejen hade sminkat mig. Det bästa med foundationen är att den andas, så den täpper inte igen porer eller någonting sånt, jag tycker att det är jätteviktigt för annars blir huden så oren, och då vill man täcla igen orenheterna så det blir ännu värre, det går som bara runt i en ond cirkel. Men jag hoppas att min hud blir finare iallafall, även om det skulle vara bäst ifall jag inte hade något smink alls. 
 
Foundationen finns att köpa HÄR                                                                      
Primern finns att köpa HÄR

1 Juni


Äntligen så börjar det bli sommar, klockan är 7 och solen lyser, så jäkla härligt! 

Det var/är iallafall långhelg så vi slutade i torsdags. Har varit väldigt skönt behövde verkligen få vila upp mig! Är väldigt skoltrött, men det är bara 11 dagar kvar sen så slutar vi och får sommarlov, så det är bara att bita ihop dem här sista dagarna. Vi kommer typ inte göra någonting jobbigt heller i skolan då betygen sätts på onsdag! 

Igår så var jag hemma hela dagen, var till stallet och motionerade frodo, som gick väldigt bra han var pigg och bjöd på några bokningar och backutsparkar, snacka om nöjd häst,haha! När jag kom hem från stallet så fick jag magkramp så  kunde inte göra någonting, skulle egentligen fara ut med tjejerna men valde att vara hemma då jag inte ens kunde stå upp.. 

Imorgon så är det skola iallafall men vi har sovmorgon så veckan börjar perfekt! 
Vi hörs sen,puss.