24/11-2012

Igår så for jsg,Hanna&Sofia på tatong och åt middag där,sen får vi hem till Sofia och såg på film, jag kom hem vi halv 12-12,hade en jätte mysig kväll så det ska verkligen göras om!
Idag vaknade jag vid halv 1,var egentligen tänkt att jag skulle fara till poan men det tar jag imrgon istället. 
Nu ligger jag i sängen och har ont i handen och är jätte trött,haha.. Snart ska jag pallra mej upp ur sängen och fika lite,Micke&Ulle har kommit hit så mamma har gjort nån kaka,JÅLÅ.

Hihi älskar livet

Älskar mitt gips till livet,99saker du måste göra innan du dör 1-bryta handleden så att du inte kan duscha själv eller få på dig dina vanliga tröjor:D:D #yolo #swag

Det är faktist riktigt skönt att ha lösenordsskyddad blogg för då får man uppdatera när man vill=jag aldrig bloggar.
Men nu gå vi ju i apåttan och läxorna tar över mitt liv,så jag sitter framför böckerna helatiden,är tyvärr inget party barn som festar varje dag utan jag är en nörd som pluggar och gö mina föräldrar stolta!!
Förövrigt som nu ni vet så har jag ju hunnit med att bryta min arm,så jag sover men blir aldrig pigg.Har faktist riktigt ont men kliistrar på ett leende på dagarna och låtsas som att allt är hel okej,men tror att jag beter mej lite tjurigt och  är lite otrevlig men så är livet! 
Saknar förövrigt min ponny som jag inte sett på mer än en vecka nu,måste fara till henne snart!
Tror detta inlägg blev långt,men ni är ju så duktiga att ni kan läsa!!♥♥♥

Piggare än en groda som hoppat 26hopp

Jo klovkan är 12 och jag är pigg,min dag har bestått av häst sen morgonen till typ 3. Vi for upp till ridhuset och hopptränade,gick superb! Sen skulle vi tvätta dom och då kom en gubbe och började svära åt oss för att vi stog ivägen(?) haha han ägde iallafall! På eftermiddagen så for vi till morfar och Britt & firade britt som fyller år,grattisgrattis! och sen så for vi upp till ladan(ska försöka vara lite cool och säga som alla andra) och tittade på hockey.Skulle egentligen ha varit med vänninorna ikväll men jag kom hem så sent.. 
Imorgon vankas det lite mer födelsedags firande för då ska vi fira min kära fader som har fyllt år,och min mamma är ju då så snäll att hon planerar in det klockan 12på morgonen(?!?!?) kommer aldrig orka stiga upp så nu ligger jag och funderar ifall jag ska sova när alla är här eller om jag ska upp,justnu så lutar det åt att sova,hehehehe.
Nej nu ska jag avrunda detta inlägg,grattis till alla som orkat läsa mitt fladder inlägg! Vi höres någon vacker eller ful dag,hejspådejsmajskolv